TD|MAGYAR: Molnár Benjámin a Budapest Top Team csapatánál készül a HFC10-re

molnar_benjamin.jpg

Bizonyára senkinek nem kell bemutatnom a hazai MMA (és remélhetőleg nemsokára a nemzetközi MMA), ifjú tehetségét, Molnár Benjámint. Akinek esetleg mégis egy kis segítségre lenne szüksége: Benji tavaly Borics Ádámmal olyan csatát vívott a HFC döntőben, hogy kiérdemelték az Év mérkőzése díjat, a TOTALDAMAGE által szervezett szavazáson.

Molnár az idei évben úgy döntött, hogy klubot vált, és a Peszlen Ferenc által vezetett Budapest Top Teamben folytatja tovább tudásának csiszolását annak érdekében, hogy a tavalyi “sikertelen” próbálkozást követően (Molnár egy tiltott technikai alkalmazása miatt kizárásra került, így Borics nyerte el a bajnoki övet) nemsokára meghódítsa a HFC trónját.

TD: Az elmúlt időszakban igencsak sikeres időszakot tudhatsz magadénak, így felmerül a kérdés, hogy mi indokolta, hogy Pesten folytasd a karriered?

Úgy gondolom, hogy egy adott szintig el lehet jutni Zalaegerszegről is, de ez egy idő után már kevés, továbbá a fejlődés mellett szerettem volna egy profi csapathoz tartozni, akik segítik, támogatják a pályafutásom, felkészülésem.

TD: És miért a Budapest Top Teamet választottad?

Számomra nagyon fontos, hogy meglegyen a komoly szakmai háttér és rendelkezésemre álljanak minőségi edzőpartnerek, továbbá az is lényeges, hogy jó kapcsolatot tudjak kialakítani az egész csapattal, ami itt a Budapest Top Teamnél nagyon könnyen ment.

TD: Most, hogy jó pár edzésen túl vagy, hogy érzed Magad a BTT-nél?

Ahogy az előbb említettem, úgy látom, hogy itt minden feltétel adott a sikerhez, így tehát elmondhatom, hogy maximálisan jól érzem magam!