Fábián Melinda Finnországban

A Totaldamagen ma Megjelent Cikk: Annak apropóján hogy Fábián Melinda Finnországban Húz Kiskesztyű

-Újabb fordulóponthoz érkezett a sportkarrierem – jövő hét szombaton megmérettethetem magam egy finnországi MMA gálán.

A Carelia Fight Championship 11 eseményen egy finn lány lesz az ellenfelem. Annyit tudunk róla, hogy muay thai-os alapokkal rendelkezik és már elég nagy tapasztalata van versenyzés terén. A súllyal kapcsolatban Eeva nagyon flexibilis volt és súlykedvezménnyel 63 kg-ban egyeztünk ki, ami amúgy is passzol a HFC 10-re való fogyasztás ütemtervébe.

A meccset edzőm, Peszlen Ferenc szervezte le a HFC hozzájárulásával. Külön megtiszteltetésnek érzem, hogy én vagyok az egyetlen nem orosz nemzetiségű versenyző az ellenfelek listáján. A szervezés nagyon korrektnek és professzionálisnak tűnik; előre megkaptuk a komplett programtervet, ami szintén nagyon ígéretes (közös ismerkedős est a sportolókkal, afterparty, stb.). A versenyre a csapat másik edzője, Nagy Barna kísér engem és izzítja a vérem.

A felkészülés alatt sokat fejlődtem, magabiztosnak érzem magam. Igyekszem emlékezetessé tenni a finnek számára az eseményt, és megmutatni, hogy a magyar lányok nem csak szépek, de bunyózni is tudnak. 😉

A gála online video stream-en is nézhető lesz. Gyertek és szurkoljatok!

Melinda Eeva Siiskonennel csap össze jövő szombaton. Siiskonen 3-3-as profi mérleggel rendelkezik, és ha csekkoljátok a Sherdog adatlapját, egyvalami tűnik fel rögtön: tavaly novemberben vereséggel zárt ugyan, de végignyomott öt menetet Pannie Kianzaddal, aki azóta már 1. az Invicta FC-ben csapatja 2. ahol a debütálásán rögtön formabontó, seggel-állra támadást honosított meg 3. veretlen 4. az MMA Viking vadiúj bunyósrangsorában őt választották a legjobb északi harmatsúlyú női harcosnak 5. szeptemberben már az Invicta 135 fontos bajnoki övéért küzd meg Tonya Evingerrel.

Szóval Siiskonen tapasztalt, szívós csajnak tűnik, akit nyilván extrán motivál majd a hazai közönség. A lecke fel van adva, hajrá Melinda!